A lézeres szőrtelenítés a férfiak körében is hódít

A lézeres szőrtelenítés a férfiak körében is hódít

Az évekig, évtizedekig tartó rendszeres borotválkozás után egyre több férfi dönt úgy, hogy inkább kevésbé időigényes és tovább tartó alternatívát keresne magának. Ilyenkor a választás először gyakran a gyantázásra esik, de annak is megvannak a maga problémái, főként az, hogy nem túl kellemes az egész folyamat, ráadásul 3-4 hetente meg kell ismételni. Van azonban egy lehetőség, amivel – a viszonylag magas árán kívül – nincsenek problémák. Ez pedig a lézeres szőrtelenítés.

A lézeres szőrtelenítésről sokak számára az jut eszébe, hogy csak a nők választják ezt a lehetőséget, ez azonban koránt sincs így, és egyre több a férfi, aki lézeres szőrtelenítésre vállalkozik. Ez persze érthető, mivel a lézeres szőrtelenítés hosszan tartó, szinte végleges megoldást nyújt.

Férfi lézeres szőrtelenítés esetén általában kicsit több alkalomra van szükség a sűrűbb szőrzet miatt, de ezen kívül ugyanúgy működik a kezelés, mint nőknél. Ugyanúgy szinte minden testtájon alkalmazzák a kezelést, és ugyanúgy kiváló eredménnyel jár bizonyos alkalomszám után.

Férfiak is hasonló okokból választják a lézeres szőrtelenítést, mint a nők. Az egyik leggyakoribb ok természetesen az esztétika, nem mindenki szereti a szőr látványát teste bizonyos részein. A másik gyakori ok a kényelem. 2-3 naponta borotválkozni nem túl kényelmes, rengeteg időt elvisz, és gyakran gyulladás vagy a bőr felsértése lehet a vége egy-egy borotválásnak. Arról nem is beszélve, hogy azért egy minőségi borotva sem olcsó befektetés.